Βραχυχρόνια Μίσθωση

28, 2018

Βραχυχρόνια Μίσθωση

Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων είναι η νέα τάση στην κατηγορία των οικιστικών μισθώσεων με ιδιαίτερερη ανάπτυξη στα νότια προάστια της Αθήνας. Πλατφόρμες όπως το airbnb δίνουν την δυνατότητα είτε σε ιδιοκτήτες είτε εκμεταλλευτές να απολαμβάνουν εισόδημα από ακίνητα τους για συγκεκριμένο διάστημα του χρόνου με μικρή συνήθως επένδυση. Εταιρείες διαχείρησεις ακινήτων δραστηριοποιούνται στο χώρο, αναλαμβάνονταις έναντι ποσοστού επί του εισοδήματος όλη τη διαδιακασία βραχυχρόνια μίσθωσης (προμήθεια λευκού ιματισμού, καθαρισμός χώρου & ιματισμού, έξοδα φωτογράφησης & προώθησης, welcome, καλάθι πρωϊνού, κτλ.). Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στη σωστή ενημέρωση για φορολογικά ζητήματα της βραχυχρόνιας μίσθωσης και σε σχέση με το κανονισμό κάθε πολυκατοικίας. Ως βραχυχρόνια μίσθωση, ορίζεται κάθε μίσθωση που δεν ξεπερνά τις 90 ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση, θεωρείται τουριστικό κατάλλυμα με κανονιστική απαίτηση να είναι εγγεγραμένο στο ΜΗΤΕ της αρμόδια ΠΥΤ, πράγμα που ενδεχομένως να έρχεται σε αντίθεση με τον κανονισμό της πολυκατοικίας.

 

Το γραφείο μας έχει ειδικό σύμβουλο, που μπορεί να σας ενημερώσει για κάθε πλευρά της βραχυχρόνιας μίσθωσης του ακινήτου σας και στη συνέχεια να αναλάβει όλο το πακέτο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@abconstruction.gr ή στα τηλ.2109607710Η βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων είναι η νέα τάση στην κατηγορία των οικιστικών μισθώσεων με ιδιαίτερερη ανάπτυξη στα νότια προάστια της Αθήνας. Πλατφόρμες όπως το airbnb δίνουν την δυνατότητα είτε σε ιδιοκτήτες είτε εκμεταλλευτές να απολαμβάνουν εισόδημα από ακίνητα τους για συγκεκριμένο διάστημα του χρόνου με μικρή συνήθως επένδυση. Εταιρείες διαχείρησεις ακινήτων δραστηριοποιούνται στο χώρο, αναλαμβάνονταις έναντι ποσοστού επί του εισοδήματος όλη τη διαδιακασία βραχυχρόνια μίσθωσης (προμήθεια λευκού ιματισμού, καθαρισμός χώρου & ιματισμού, έξοδα φωτογράφησης & προώθησης, welcome, καλάθι πρωϊνού, κτλ.). Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στη σωστή ενημέρωση για φορολογικά ζητήματα της βραχυχρόνιας μίσθωσης και σε σχέση με το κανονισμό κάθε πολυκατοικίας. Ως βραχυχρόνια μίσθωση, ορίζεται κάθε μίσθωση που δεν ξεπερνά τις 90 ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση, θεωρείται τουριστικό κατάλλυμα με κανονιστική απαίτηση να είναι εγγεγραμένο στο ΜΗΤΕ της αρμόδια ΠΥΤ, πράγμα που ενδεχομένως να έρχεται σε αντίθεση με τον κανονισμό της πολυκατοικίας.

 

Το γραφείο μας έχει ειδικό σύμβουλο, που μπορεί να σας ενημερώσει για κάθε πλευρά της βραχυχρόνιας μίσθωσης του ακινήτου σας και στη συνέχεια να αναλάβει όλο το πακέτο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@abconstruction.gr ή στα τηλ.2109607710

By admin Uncategorized Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Powered By Nuntiusweb.gr
Right Menu Icon210 300 7281 - info@remaxabc.gr