Το μέλλον της Αθήνας, Ελλάδα: Ένα νέο παλάτι Astir Four Seasons και πολλά άλλα.

28, 2019

Το μέλλον της Αθήνας, Ελλάδα: Ένα νέο παλάτι Astir Four Seasons και πολλά άλλα.

Τα ημερήσια ταξίδια στην Αθήνα μπορεί να είναι κάτι από το παρελθόν, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια αύξηση των επιλογών πολυτελών ξενοδοχείων και την ανοδική τουριστική οικονομία. Παρά τις πρόσφατες τραγικές πυρκαγιές που στοίχισαν σε τουλάχιστον 96 ζωές στα ανατολικά της Αθήνας, οι ταξιδιώτες δεν έχουν ακυρώσει ή αλλάξει τα σχέδιά τους και η χώρα σπάζει τα ρεκόρ για τον νέο τουρισμό. Το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στην πραγματικότητα προβάλλει 33 εκατομμύρια επισκέπτες στην Ελλάδα για το 2018, καθώς οι αφίξεις κατά ξηρά και θάλασσα σημειώνουν ανοδική ανοδική πορεία.

Πρόσφατα πέρασα στην Αθήνα εξερευνώντας τις νέες και επερχόμενες προσφορές θέρετρων και boutique ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένου του δραματικού νέου Four Seasons Astir Palace που ήταν η πρώτη μου στάση. Προγραμματισμένη να ανοίξει τον Μάρτιο του 2019, το εκπληκτικό Four Seasons βρίσκεται στην αναβιωμένη Ριβιέρα της Αθήνας, στο τέλος μιας σειράς με πεύκα στη Βουλιαγμένη. Πήγα μια περιοδεία με τον πολύ όμορφο Γενικό Διευθυντή του θερέτρου Σαμ Ιωαννίδη και έμεινα έκπληκτος για το πώς διαμορφώνονταν τα σχέδια για να αποκατασταθεί το θέρετρο στην παλιά του δόξα και τι θα γίνει γρήγορα ο πιο καυτός νέος προορισμός.

Βρίσκεται στο παλιό θρυλικό Astir Palace μόλις 30 λεπτά από το αεροδρόμιο, το ορόσημο της δεκαετίας του ’60 κάποτε φιλοξενούσε σχεδόν κάθε ξένο ηγέτη και αστέρια της μεγάλης οθόνης και θα προσφέρει ένα συγκρότημα με δύο πολυτελή κτίρια, το «Ναυσικά» με 110 δωμάτια και 22 σουίτες και το ” Arion “με 102 δωμάτια και 20 σουίτες, ενώ αναδιαμορφώνονται τα υπάρχοντα 58 μπανγκαλόου.

Read more

By admin Uncategorized Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Powered By Nuntiusweb.gr
Right Menu Icon210 300 7281 - info@remaxabc.gr